Tuesday, September 14, 2010

Vaatepäivitys, osa 1

Mieliala: melkoisen hajamielinen, nälkäinen Taustalla pyörii: telkkarista Frendit

Tässäpä tosiaan näitä ostoksia, vanhimmasta päästä aloittaen. ^^

Tulin ostaneeksi Backstreetilta tämän ihanan hupparin, koska satuin omistamaan -50% alennuskupongin kyseiseen kauppaan. ^^ On muuten aivan älyttömän pehmoinen ja ihana! Myös tämä Iron Fistin pääkallotoppi on Backstreetilta, sekin oli alennustuote. On muuten ensimmäinen omistamani Iron Fistin tuote, ihanan pehmoinen ja laadukas tämäkin! Ja on muuten kokoa M, kun yleensä vaatteeni ovat kokoa L tai jopa XL! Yay! o/

Koska en löytänyt Lindexin liikkeista haluamaani puseroa, päätin kokeilla miten nettitilauksen tekeminen liikkeestä noudettavaksi onnistuisi. Toimi muuten ihan näppärästi, sattui vain olemaan ensimmäinen kokeilukerta sekä minulle, että kassatytölle. ;) Pusero on tuommoinen perus smokkirypytetty raskausmahatoppi, mutta vyötärökorsetin kanssa se on todella ihana! Satuin myös löytämään Lindexiltä hamuamani alushameen puoleen hintaan, joten se lähti tietenkin mukaan. Varsinaisena alushameena en tätä tosin ole käyttänyt, vaan oli kesällä kovassa käytössä lyhyiden mustien pitsikoristeisten "shortsien" (en ikinä tiedä miksikä näitä pitäisi nimittää, ulottuvat puoleen reiteen, ovat trikoota tai jotain muuta joustavaa kangasta, mutta eivät pituutensa puolesta kyllä legginsitkään..?) päällä. Lindexiltä ovat myös musta ja pinkki verkkotoppi.

Löysin muuten sittenkin ne bikinit, tosin ihan sattumalta! Taisin löytää nämä kolmannella satunnaisella reissullani Gina Tricotille, ylä- ja alaosa ovat eri paria, sillä nuo kärmeskuvioiset housut olivat aika pienet.

Onnistuin myöskin vihdoin ja viimein löytämään oikean kokoisia ja mallisia rintsikoita, ja jopa edullisesti! ♥ Seppälästä tulin ostaneeksi yhdet violetit, ja kahdet samanlaiset mustat, sekä nuo alepuolelta löytyneet Kiroileva Siili -pantsut. Yleensä en valkoisia pöksyjä ostele, mutta nuo olivat melko veikeät teksteineen. ;)

Seppälästä löytyi tämmöinen nätti villamekko kolmella napilla, Vapaa Valinta tarjosi viimeinkin kunnolla istuvan paitapuseron, ja random yksiolkainen mekko on Vero Modan alesta. En edes kokeillut mekkoa päälleni, sillä ostin sen lähinnä tuon kankaan takia. Kotona tulin kuitenkin kiskoneeksi mekon päälle, eikä se nyt ihan niin kamala ole, mitä voisi kuvitella - vyötäröä tosin joutuu kaventaa, jos sitä tuommoisenaan meinaa oikeasti käyttää.

~Minya

4 comments:

 1. Toi huppari on ihana kyllä! haluan itse turkoosina vielä ku pinkkinä löytyy! <3

  ReplyDelete
 2. Tuo huppari on ihan paras, jos olisi vielä varaa, niin tulisi varmaan hankittua toinenkin. ♥

  ReplyDelete
 3. Niin tahtoisin tuon Valveen hupparin. <3 itellä on siitä sellainen ihmeellisen sinivihreä (petrolli?) versio.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo huppari on kyllä niiiiin ihana! ♥

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...