Monday, May 31, 2010

Uusi alku

Mieliala: hämmennys O_o
Taustalla soi: Turmion Kätilöt - Teurastaja

Muuton jälkeen on ollut jotenkin hämmentynyt olo. En oikein tiedä mitä pitäisi ajatella. Tämä asunto ei ainakaan vielä tunnu kodilta. Minulla ei ole mattoja eikä verhoja täällä, seinätkin huutavat tyhjyyttään. Keittiössä on edelleen pahvilaatikkoja, vaikka muutosta on jo kaksi viikkoa. Jotenkin tuntuu, että tämä on vain väliaikaista, että kohta olen taas edellisessä asunnossa omassa huoneessani, hennon violetinsävyisillä seinillä roikkuu tauluja ja lempijulisteita, tutut itse(huonosti)ommellut verhot peittävät ikkunoita, ja lattia tärisee rekkojen ajaessa ohi.

En tiedä mitä oletin muuton tuovan mukanaan, jotain uutta, jotain jännittävää? Vaiko vain pelkkää muutosta entiseen. Ainoa muuttunut asia on sijainti ja rahatilanteeni. Vuokraan menee 200e enemmän kuin ennen, bussikortti vie loput rahani, ja silti istun koneeni äärellä suurimman osan päivästä. Työt auttaisivat rytmittämään päivää, mutta mistään ei ole vielä tärpännyt.

Olen vain nukkunut paljon, siinä olen sentään hyvä. Yöt ovat tosin nykyään melko katkonaisia, en ole tottunut siihen, että pakastin/jääkaappi pitävät noin kovaa meteliä ja että keittiön ikkuna naksahtelee. Yläpuolellani ei ole myöskään asunut ketään puoleentoista vuoteen, joten kerrostalon ääniin tottuminen vie jälleen oman aikansa. Läheltä kulkeva junarata tuo myös oman lisänsä sekametelisoppaan.

Toissaviikon unirytmi oli melko normaali, viime viikolla valvoin myöhään ja nukuin pitkään. Olen nähnyt unia lähes joka yö, osa niistä on ollut todella hämmentäviä, kuten perjantaiyönä nähty tunteellinen uni parhaan ystäväni (nykyisen myös toisen hyvän ystäväni) ex-poikaystävästä. Viime yönä unissani seikkaili musta ja ruskea rotta, sekä mystinen ilmastointilaite seinään upotettuna. Olen myös nähnyt painajaisia, hyvin ahdistavia sellaisia. =(

Viime viikonloppuna oli tekemistä, kun lähdimme ystäväni kanssa ensin perjantaina Forceen, ja sitten lauantaina Redemption Clubille. Perjantaina tuli danketettua kunnolla pitkästä aikaa, oli tosi hyvä fiilis ja sain pari uutta tuttavuuttakin. Lauantaina ei kauheasti jaksanut tamppailla, oli jotenkin kaikki veto poissa, joten hyvin pitkälti sitten istuttiin juttelemassa yhden kaverin kanssa ja lähdettiin jo aikaisin pois. Harmittaa, kun ei tullut otettua kuvia, mutta ei sitä aina jaksa kameran kanssa hillua, varsinkin kun kännissä tuolla vanhuksella ei saa otettua kuin salamallisia kuvia. ;P

Tällä viikolla odottelen huoltomiestä tarkistamaan pistorasioita, jotka heiluvat huolestuttavasti paikoillaan. Huomenna ajattelin leipoa donitseja, kun en tänään jaksanut. Ohjeen kävin jo lainaamassa Insanityn ruokablogista. Vanhempani tulevat torstaina käymään, ja tuovat joitain muuttokuormasta poisjääneitä tavaroita, sekä pyöräni. Ilmeisesti myös parvekeremontti alkaa tällä viikolla, nämä parvekkeet ovat pelkkää peltiä ja sementtiä, ja nyt tänne laitetaan sitten jonkinsortin kattolaudoitus. Ihan mukava idea, saa sitten varmaankin kiinnitettyä jotain koukkuja sinne, ja saan sydämenmuotoiset kynttilälyhtyni roikkumaan. Kunhan nyt saisivat homman alta pois, voisin viimeinkin luovuttaa ruukkukasvini säiden armoille.

~Minya

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...