Wednesday, March 12, 2014

Recent shopping

Julkaisen nyt vielä tämän aiemmin raapustelemani postauksen, joka oli jäänyt vähän kesken.

Päätin viimein minäkin hankkia ensimmäiset Black Milkini. Ja sitten toiset ja kolmannet ja hupsista! ;) Museum salessa jäin paitsi originaaleista Gamer Dresseistä, enkä onnistunut Midnight Owliakaan saamaan skater-mallisena mekkona enkä legginseinä, niin kotiutin sitten ebaystä Kiinan ihmeinä kaksi Gamer-kopiota sekä pöllölegginsit. Nuo Gamerit on aivan ihanat, olen rakastunut! Turkoosi ja lila piti olla väreiltään, mutta aika punertava tuo lila kyllä omaan silmään on... Legginseistä lempparit on hopeaprinttiset Wallpaperit, ne kun ovat muita hieman korkeavyötäröisemmät ja jotenkin mukavemmat päälle. Raven toastiet eli lämpimät fleecevuoriset lintuleggarit ja pöllöprintin uimapuku ovat uusimpia hankintojani. Oooh that sweet nylon! ♥

Gamer dress in lilac and turquoise (more like pink and light blue!) are copies of Black Milk dress, Starry Night and Midnight Owl dresses are the real thing, as well as Wetlook leggings, Raven toasties, Mechanical leggings, Purple Tentacular leggings and Wallpaper Shiny Shiny leggings. The Midnight Owl leggings are copies from China, and you can really tell the difference in fabric, even from the picture!
Even though these are fake, I'm absolutely in love with them! I couldn't get my hands on an authentic Gamer dress from the Museum sale, as well as authentic Midnight Owl skater dress or leggings, and was so sad after staying awake until 1:30 am, that I had to get these when I discovered them on ebay. A consolation prize of sorts.
Syksyn ja talven mittaan on tullut tehtyä kaikenlaisia ostoksia, paljolti vaatetta ja itselleni tekemistä lupauksista huolimatta myös meikkejä. En malttanut olla tilailematta alennuskoodien viidakossa, joten kotiutin viimein Sugarpilliltä muutamia ihastelemiani luomivärejä, samoin myös Concrete Mineralsin neljän luomivärin setin. Sugarpillillä onkin tullut muutamia meikkejä testailtua, mutta toistaiseksi Concrete Mineralsit odottavat vielä testaustaan.

Alennuskoodeilla Sugarpillin irtoluomivärit tulivat yksittäin halvemmiksi kuin mitä kolmen setit, joten nappailin lähes kaikki eniten kiinnostavimmat luomivärit ostoskoriin. Tilaus tuli ikävä kyllä sen verran hitavaksi, että se kiersi tullin kautta. Tahmanäpit kähmivät nykyään poikkeuksetta lähes kaiken Euroopan ulkopuolelta tulevan!

Sugarpill eye shadows Royal Sugar, Asylum, Lumi, Decora, Hysteric, Magpie and Junebug.
Concrete Minerals Naughty and Nice -set sekä pari ylimääräistä sävynäytettä ja perhostarra. Söpö paketointi ja ihana metallirasia meikeille!
Naughty and Nice -set includes four mineral eyeshadows in shades Smut, Jezebel, Troublemaker and Kinky, and a Sexy Lips lip tint in Bombshell.
Joululahjaostosten yhteydessä tilasin itselleni myös somat kaksikorvaiset jääkarhumukit. Näille olisin halunnut kavereiksi vielä lautaset, mutta ne oli loppuunmyyty jo ennen varsinaista julkaisemistaan.


Muita ostoksia kotimaan sisällä edustavat Hömpästä ostettu niittikoristeinen keinonahkahame, lastenosastolta löydetyt korvaläpät kissankorvilla ja mintunvihreät ruusupinnat alehintaan. Lepakkosukkia taasen ei voi olla koskaan liikaa, nämä tällä kertaa GinaTricotista ja kaulakoru oli 3 euroa alennushintaan. Harkitsin korun ostamista jo aikaisemmin, mutta onneksi jätin sen myöhemmälle, edellinen alehinta oli muistaakseni 8,99e ja normihinta 14,90e, joten ihan kiva säästö! :)


Kiinasta yritin alunperin tilata parit hienot kengät, mutta odottelusta huolimatta niitä ei ole saapunut ja ensimmäisistä on jo rahatkin palautettu. Myyvät eioota ja odotuttavat monta viikkoa pelkän lähetysvahvistuksen kanssa! >:( Noh, tilaukseen lisäsin kenkien kaveriksi niittilaukun (josta on tähän mennessä hajonnut sisällä olevan pikkutaskun vetoketju ja isomman vetoketjun vedin) sekä kissipaidan. Miumau!


 Muuta jännää tässä ei taidakaan tällä erää olla, joten lopetetaanpa sopivasti tähän. Pum. 

~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...