Wednesday, January 22, 2014

Hiuspäivitys

Hiuksien kanssa on tullut taas värkättyä. Tulin siihen tulokseen, että halusin lyhentää lettiä vielä hivenen, joten näppäränä tyttönä tartuin saksiin ja kikkailin kylppärissä käsi- ja seinäpeilin välissä. En ole koskaan aiemmin leikannut omia hiuksiani otsatukkaa lukuunottamatta, joten siihen nähden onnistuin melko hyvin!

Massacre
Leikkelyn jälkeen oli aika vaalentaa alaosiota ja tasoittaa päälliosion vaaleaa sävyä. Alaosiohan oli tosiaan musta, jota ei oltu vielä ehditty kovin moneen kertaan värjäämään, joten väri ei ollut vielä pahasti kerrostunut. En silti halunnut rasittaa hiusta liikaa, joten käytin prosessiin vain yhden värinpoiston ja yhden vaalennuksen. Lopputuloksena oli kaikille varmasti tutut ruskean sävyt vaalealla juurella.

Onnistunut leikkaustulos!
Vaalensin myös vaalean päälliosion latvoja sinisestä, joka taasen haalistui vihertäväksi. Lopputulos liian pitkään hiuksissa vaikuttaneen hopeashampoon kanssa oli melkoinen sekamelska...

Lilac, blonde and green, what a mess!
Viime torstaina sitten nakkasin uuden värin hiuksiin, eli nyt alaosiossa on violettia ja päällä turkoosia! Vähän vielä vierastuttaa, vaikka hiuksissa on monenmoista sävyä vuosien mittaan ollutkin, niin tämä on niistä selkeästi kaikista räikein. Lienee kuitenkin tottumiskysymys, palaute ainakin on tähän mennessä ollut pelkästään positiivista!


Pärstäkerroin
Värijakaumaa
Naamakala. Tarkoitus oli yrittää saada asukuvaa, mutta mekon nyöritys upposi muun mustan sekaan.
Luomiväripaleteistakin löytyi kulmiin sopiva sävy, jolla onkin nyt nätisti tullut piirreltyä kulmat päivittäin värjäämisen jälkeen. Omat kulmakarvat ovat niin vaaleat ja hennot, että niitä ei juurikaan tullut blondina ollessa tehostettua, mutta nyt on taas täydellinen tekosyy keskittyä naaman ehostamiseen! ;)

~Misantrella
Muokkaamaton vs. Perfect365 -applicationilla väännetty feikkimeikkinaama :D

P.S. Uuden kännykän myötä tulee naamakalailtua entistä enemmän ja alan olla jo pelottavan harjaantunut peili-selfieissä. Oh deer, voi peura!

1 comment:

  1. Oii onpas ihanan kirkkaat! Hyvältä näyttää :3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...