Thursday, October 3, 2013

Addicted to makeup


Posti oli tänään kiikuttanut Sleekiltä viime viikon tiistaina tilaamani meikit. Hairahdin ihanan syksyiseen luomiväripalettiin Vintage Romance, jonka kaveriksi otin testiin muutaman meikkikynän ja mattapintaisen huulivoiteen. Luomivärejä en vielä testaillut, mutta kynät oli pakko kokeilla (karvaiseen) käsivarteen, samoin huulivoide.

My new Sleek order: eyeshadow palette, 3 makeup pens and matte lip cream.
Sleek Makeup i-Divine vintage Romance eyeshadow palette, such lovely shades!
Pretty in Paris; Meet in Madrid; Court in Cannes; Lust in LA; Romance in Rome; Propose in Prague
A Vow in Venice; Marry in Monte Carlo; Honeymoon in Hollywood; Bliss in Barcelona; Forever in Florence; Love in London
Olen hamstrannut niin paljon huulipunia, että parit omistamani huultenrajauskynät eivät enää riitä kattamaan kaikkia sävyjä, varsinkaan niitä tummempia. En ole vieläkään kovin sinut tummien huulipunien kanssa, muutamat testailemani kun eivät myös tahdo pysyä paikallaan ilman rajausta.

Sleek Makeup: Twist up lip liner, Kohl eyeliner pencil, eau la la liner
Matte me ultra smooth matte lip cream 431 Fandango Purple
Halusin myös testata tuota mattapintaista huulivoidetta tuossa jännässä violetinpinkissä sävyssä. Tätäkin testailin heti samantien, levitettäessä huulivoide on kiiltävää, mutta kuivuu mattapintaiseksi. Tämä on koostumukseltaan ehkä vähän huulikiillon ja huulipunan välimuoto, ei kuitenkaan ole puikko, kuten huulipunat, vaan ihan siveltimellä levitettävä. Huuleni olivat jo valmiiksi jonkin verran kuivuneet kylmenneiden säiden ansiosta, mutta tämä tuntui kuivattavan niitä vielä lisää. Sävy kuitenkin on ihana! Ylläolevassa kuvassa näyttää liian pinkiltä, alemmassa taas vivahtaa ehkä hieman liian sinisen suuntaan.

From left to right on my hairy arm:
Twist up lip pencil 652 Deep Cherry - soft and smooth
Kohl eyeliner pencil 198 Sugar Plum - really hard and gives very little colour, would not try this on my lids!
Eau la la liner 293 Raisin - really soft and smooth, very nice colour, close to what I've been looking for!
Matte me Ultra smooth matte lip cream 431 Fandango Purple - goes on glossy, dries matte, unfortunately also dried out my lips.
Looks a little weird on my mismatched lips, and for some reason it stuck on the dryest part and made them look more purple.
Pakko myöskin tunnustaa tännekin tämä addiktioni... Olen ihan totaalisen hurahtanut MakeUp Academyn meikkeihin! Olen käyttänyt hyödykseni edullisia hintoja sekä alennuksia, ja kerännyt melkoisen kokoelman tuotteita laidasta laitaan. Muutaman paletin haluaisin vielä, ja odotan innolla uutta tässä kuussa ilmestyvää Lux-kokoelmaa! Kokoelmaan kun on luvassa mm. Lime Crimen mattapunien kaltaisia uutuuksia.

I'm addicted to MakeUp Academy products! This is my collection, I've used up lots of sales codes and promotions for these. A couple of lipsticks are missing from the picture as well as the three brushes I bought, and I've since gotten 10 new single eyeshadows.
The eyeshadows are nice and pigmented, the lipsticks feel nice, the power pouts are great, and the foundations match my skintone. Obviously I've not tried all of these products, since I've stocked up on both foundations and mascara, but so far I like it!
The only disappointment thus far has been Professional Eyes Primer, which for me didn't help my eye makeup stay in place at all. Even Elf had a better eye shadow primer!
Tässä yhteydessä voinkin esitellä tämän hetkin kovimmassa käytössä olevan paletin
Undress Me Too, joka on arkiaamujeni pelastus. Valkkaan vain yhden tai kaksi sävyä, joilla sitten teen hyvin pikaisen arkimeikin kera mascaran, useimmiten ilman rajauksia. Näyttää kivalta, mutta ei ole liian tällätty, ja sävyjäkin riittää. I like! ♥

MakeUp Academy - Undress Me Too
Apparently this is a dupe of Urban Decay Naked 2
I really want to get the Undressed -palette as well, but unfortunately it's out of stock atm.
I guess you can tell which ones are my favourites ;P
Jotta addiktioni olisi täydellistä, tilasin myös eilen ensimmäisen Sugarpill-palettini... ;)

~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...